الکتروموتور الکتروژن در بازار ایران چندان قدیمی نیست. اما کیفیت کم نظیر و عملکرد عالی آن باعث شده است در همین مدت نسبتا کوتاه از حضور در بازار، موتورهای سه فاز و تکفاز آن با استقبال صنعتگران و ماشین سازها مواجه شده است. فروشگاه موتور درایو نماینده فروش الکتروموتور الکتروژن در بازار تهران می باشد. جهت اطلاع از آخرین قیمت و خرید الکتروموتور الکتروژن با بهترین قیمت نمایندگی با کارشناس های فروش ما تماس بگیرید.
نمایش 1–16 از 73 نتیجه
جهت دریافت مشاوره و استعلام قیمت با شماره های موردنظر تماس بگیرید
جهت دریافت مشاوره و استعلام قیمت با شماره های موردنظر تماس بگیرید
الکتروموتورهای الکتروژن محصول گروه صنعتی الکتروژن است. کارخانه الکتروژن با بهره گیری از پیشرفته ترین و کاملترین تجهیزات تولید و سیستم کنترل کیفیت در جنوب غرب تهران در مساحت ۱۵۰.۰۰۰ متر مربع فعالیت می نماید که خود کارخانه به تنهایی ۱۰۰.۰۰۰ متر مربع آن را فرا گرفته است.
الکتروژن با ۱۵۰۰ نفر کارگر، متخصص و تکنسین با بیش از ۵۰ نوع محصول پیشرو در عرصه تولید الکتروموتور صنعتی و خانگی، مانند : انواع مختلف تهویه مطبوع، موتور ماشین لباسشویی، پمپ های آب خنک کننده و انواع مشعل گاز و نفت در ایران است. محصولات الکتروژن از رنج ۰.۰۵ کیلو وات تا 200 کیلو وات مطابق استاندارد های بین المللی است.
تولید الکتروموتورهای صنعتی در شرکت الکتروژن به مرور از سال ۹۰ شروع شد و با توجه به تمرکز بر روی نیازهای متفاوت مشتری ها و کیفیت بالای مهندسی، مواد اولیه و کنترل کیفیت محصول به زودی به عنوان برندی معتبر شناخته شد و جای خود را در بین مصرف کنندگان الکتروموتور در ایران و منطقه باز کرد. شرکت الکتروژن در حال حاضر بزرگترین سازنده الکتروموتور در ایران می باشد و سالیانه بیش از ۶ میلیون دستگاه الکتروموتور تولید می کند.
الکتروموتورهای صنعتی تا اندازه فریم سایز ۱۳۲ همگی فریم آلومینیوم هستند و در فریم سایز ۱۶۰ هر دو نوع فریم آلومینیومی و چدنی موجود می باشند و از فریم سایز ۱۶۰ به بالا همه الکتروموتورهای تولیدی فریم چدنی دارند.
الکتروموتور های صنعتی یا همان موتورهای نرم الکتروژن در چهار دسته زیر تولید می شوند.
1- موتورهای سه فاز فریم آلومینیوم
2- موتورهای سه فاز فریم چدن
3- موتورهای تکفاز خازن دائم
4- موتورهای تکفاز دو خازنه
هنگام سفارش گذاری و خرید الکتروموتور الکتروژن توجه به چند نکته زیر می تواند مفید واقع شود.
1- ولتاژ و فرکانس: مهمترین مساله در انتخاب الکتروموتور است. الکتروموتوری که انتخاب می کنید باید ولتاژی معادل ولتاژ شبکه برق ایران داشته باشد (380-400 ولت) و فرکانس هم باید 50 هرتز باشد. الکتروموتور تولید شده در الکتروژن همه این مشخصه را دارند اما برخی موتورهای استوک موجود در بازار برای بازار آمریکا تولید شده اند و این مشخصه را ندارند
2- توان خروجی الکتروموتور: طبق استاندارد IEC و استاندارد ملی ایران باید بر حسب kW با نیاز شما منطبق باشد.
3- سرعت نامی موتور که نسبت معکوس با تعداد قطبهای موتور دارد.
4- نحوه نصب یا کد IM موتور: کدهای متداول نصب با پایه (IMB3) نصب با فلنج (IMB5) نصب با نیم فلنج (IMB14) و نصب با پایه فلنج (IMB35)
5- درجه حفاظت: در الکتروموتورهای الکتروژن تا اندازه فریم 80 درجه حفاظت IP54 و بالاتر از آن IP55 است.
6- اندازه بدنه: که طبق استاندارد متناسب با توان موتور است.
7- رده راندمان مصرف انرژی: در حال حاضر رده های IE2، IE1 و IE3 در بازار موجود هستند
8- چرخه کاردهی: که در این مورد تمامی موتورهای صنعتی الکتروژن S1 (کاردهی پیوسته) هستند.
9- قیمت الکتروموتور
الکتروموتور پایه دار (IMB۳) را بر روی یک سطح صاف قرار دهید. مرکز شفت الکتروموتور را در نظر بگیرید و فاصله مرکز شفت تا سطح زیر الکتروموتور را اصطلاحا فریم سایز الکتروموتور می گویند. مثلا یک الکتروموتور ۱.۵ کیلووات چهار قطب استاندارد پیوسته بر روی فریم سایز ۹۰ تولید می شود. از اینرو فریم سایز الکتروموتور خیلی مهم است. فریم سایزهای استاندارد و الکتروموتورهایی که در آن فریم سایز تولید می شوند در جدول زیر آورده شده است.
قیمت الکتروموتور در بازار به عوامل مختلفی بستگی دارد. عوامل زیر در قیمت الکتروموتور موثر هستند.
برند و شرکت سازنده: هزینه انرژی و نیروی انسانی در کشورهای اروپایی بیشتر است و البته تکنولوژی و فرآیند اتوماسیون گهگاه این مورد را تا حدودی جبران می کند. الکتروژن از بالاترین تکنولوژی اروپای غربی استفاده می کند و موتورهای آن از موتورهای اروپایی و حتی ایرانی دیگر ارزان تر است.
موتور تکفاز یا سه فاز: اگر در کارگاه خود برق سه فاز دارید موتور سه فاز انتخاب کنید. به دلیل ساختار ساده تر خود قیمت کمتری داشته و تعمیر و نگهداری ساده تری دارند و اگر برق تکفاز دارید اما می خواهید از کنترل دور اینورتر استفاده کنید باز هم موتور سه فاز بخرید.
سرعت الکتروموتور: سرعت الکتروموتور به کاربری شما بستگی دارد. اما برخی اوقات ما در شفت خروجی موتور از کاهنده دورهای نظیر گیربکس یا پولی تسمه استفاده می کنیم. بدین منظور الکتروموتورهای مختلفی می توان انتخاب کرد. هر چقدر سرعت موتور کمتر باشد در یک توان ثابت حجیم تر و قیمت آن گران تر می شود. قیمت موتور 1000 دور از 1500 دور و 1500 از 3000 دور بیشتر است.
جنس پوسته: الکتروموتورهای فریم چدن سنگین تر و قیمت آنها از فریم آلومینیوم بیشتر است. از نظر الکتریکی (استاتور و روتور) کاملا یکسان هستند و فقط جنس بدنه فرق می کند. البته شرکت الکتروژن فقط در فریم سایز 160 هر دو فریم را دارد. زیر اندازه بدنه 160 فقط آلومینیوم و بالاتر از آن فقط با پوسته چدن تولید می شود.
نحوه نصب الکتروموتور در استاندارد ملی ایران به شماره ISIRI 3772-7 آمده است. در این استاندارد بیش از 30 نوع نصب افقی و عمودی کد گذاری شده اند. اما از آنجاییکه بیش از 90% مواقع نصب الکتروموتور بصورت افقی است. نصب عمودی و خیلی روش های نصب دیگر به صورت سفارشی تولید می شوند.
روش های نصب روتین که الکتروموتورهای آن در بازار عرضه می شوند شامل: نصب با پایه (IMB3)، نصب پایه و فلنج (IMB35)، نصب با فلنج (IMB5) و نصب با نیم فلنج (IMB14) می باشد. معمولا الکتروموتور به صورت پایه دار تولید می شود و در هنگام فروش با تغییر درپوش جلو به IMB14 و IMB35 تبدیل می شود.
1- امکان استفاده از حرفه ای ترین مشاور بازار الکتروموتور حتی از مراحل سایز کردن الکتروموتور
2- تهیه الکتروموتور با تضمین اصالت کالا و خدمات پس از فروش و گارانتی معتبر
3- فعال شدن گارانتی الکتروموتور الکتروژن در نمایندگی
4- تهیه قطعات یدکی و تغییر نحوه نصب که توسط ما در کارگاه جنب انبار نمایندگی انجام می شود.
شزکت الکتروژن قبلا برای هر گروه محصول کاتالوگ جداگانه داشت اما در حال حاضر کلیه محصولات در یک کاتالوگ جای گرفته است. حجم کاتالوگ کمی زیاد است (نزدیک ۳۷ مگابایت) در صورت نیاز کاتالوگ را از طریق لینک زیر دانلود کنید
ما قبلا لیست قیمت الکتروموتور الکتروژن را بر روی وبسایت خود داشتیم اما نوسانات لحظه ای قیمت ارز باعث می شد قیمتها پیوسته نامعتبر باشد و مشکلات متعددی برای خریداران محترم ایجاد می کرد. لذا خواهشمند است برای دریافت لیست قیمت و خرید الکتروموتور الکتروژن با بهترین قیمت از نمایندگی با کارشناسان ما تماس بگیرید
تلفن های تماس:
۰۲۱-۴۰۳۳۱۹۲۷
۰۲۱-۴۰۳۳۱۹۶۷
در حقیقت از نظر الکتریکی هیچ تفاوتی ندارند و استاتور و روتور آنها یکی است.در برخی توان های پایین که موتور فقط فریم آلومینیوم و در برخی توان های بالا از چدن استفاده می شود، در این بین در برخی توان ها هردو فریم موجود است، فریم آلومینیوم سطح صاف و وزن سبک تری دارد، در جاهایی که امکان ضربه خوردن وجود دارد یا میخواهند وزن دستگاه را افزایش دهند تا لرزش کمتری داشته باشد، فریم چدن استفاده می شود.
تکنولوژی موتورهای القایی قدیمی است و در حال حاضر همین موتورهای ایرانی و ترکیه ای کیفیت مناسبی دارند با برندهای موجود جایگزین کنید
مشکل استفاده الکتروموتور با درایو سامانه عایقی ضعیف آنها در گذشته بود. در الکتروموتورهای نسل جدید این مساله مورد توجه قرار گرفته و برای استفاده اینورتر بهینه شده اند